Marimba Extravaganza

Ramon Lormans en Georgi Tsenov marimba

Zondag 6 oktober

Middagconcert 15.00-16.00

Avondconcert 19.00-20.00

Ramon Lormans en Georgi Tsenov, leden van het internationaal geprezen Mallet Collective, brengen de betoverende klanken van de dubbele marimba tot leven in de sfeervolle en intieme setting van de Schuilkerk aan het Bagijnhof in Delft.

De marimba, een indrukwekkend melodisch slaginstrument, biedt een ongekende rijkdom aan klankkleuren en zal tijdens dit concert een geheel nieuwe dimensie geven aan zowel bekende als moderne composities.

Dit concert is een unieke belevenis voor liefhebbers van kamermuziek die openstaan voor verrassende interpretaties en nieuwe muzikale ontdekkingen. Ramon en Georgi presenteren een zorgvuldig samengesteld programma waarin traditioneel kamermuziekrepertoire op verfrissende wijze samenkomt met originele, hedendaagse werken. Hun artistieke keuzes, steevast geprezen door zowel publiek als critici, laten het melodische slagwerk schitteren in al zijn pracht (https://youtu.be/kiK9t7mhmJk?si=KXj0r2EyxzkMbZO0).

Het belooft een avond te worden vol muzikaal avontuur en vernieuwing, waarbij zowel kenners als nieuwkomers op meeslepende wijze worden geïntroduceerd in de fascinerende wereld van de marimba.

Zondag 6 oktober

  • Eerste concert: 15.00 – 16.00 uur (zaal open vanaf 14.30 uur)
  • Tweede concert: 19.00 – 20.00 uur (zaal open vanaf 18.30 uur)

Tickets:

  • Verkrijgbaar via Eventbrite
  • Of aan de ingang van de zaal

Prijzen: €13 – €18

Mis deze unieke muzikale ervaring niet!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *