Feestelijke bijeenkomst ter gelegenheid van de afronding van de restauratieprojecten

Twee jaar van ingrijpende restauratiewerkzaamheden in de kerkzaal, keuken, toiletgroep en het orgel in de oud-katholieke Kerk aan het Bagijnhof in Delft zijn bijna afgerond. Zowel zichtbaar (kerkzaal) als praktisch zijn er veel dingen verbeterd; met de afronding van de werkzaamheden aan het orgel zal dat ook hoorbaar het geval zijn.

Ter gelegenheid van dit heugelijke feit houden we een feestelijke bijeenkomst op zondagmiddag 23 oktober, aanvang 15:00. Er zal o.a. een concert plaatsvinden waarbij het koor van de Koorschool Delft, Voci Cantanti, het Gloria van Vivaldi en werken van Mendelssohn ten gehore zal brengen.

Het bestuur van de oud-katholieke Kerk en van de Stichting Vrienden van de Schuilkerk zien er naar uit u ook na afloop van de feestelijke afronding en het concert te ontmoeten.

Uw aanwezigheid wordt ten zeerste op prijs gesteld. R.s.v.p. graag vóór 15 oktober a.s. aan de secretaris van de parochie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *